Kamperen met de huifkar

1 2 3 4

Meerdaagse huifkartochten:

Avontuurlijke vakanties zijn helemaal in.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen er een paar dagen ongedwongen met de huifkar op uit trekken en terugkomen vol enthousiaste verhalen.

De huifkarren, die we voor deze meerdaagse tochten inzetten, zijn volledig ingericht voor maximaal 6 personen en worden getrokken door uiterst betrouwbare paarden die meedenken en bij mooie plekjes zeker even stoppen om u de schoonheid van de omgeving te laten zien. Ze zijn uiterst vriendelijk, verkeersmak en gewend aan kinderen.

De routes zijn door ons uitgezet en gaan via landweggetjes, bossen en de mooiste natuurgebieden van de Veluwe. Onderweg zult u er verstelt van staan hoe mooi en rustig het op de Veluwe is.

De overnachtingen zijn in de huifkar op maneges, minicampings of bij de boer, waar voorzieningen zijn voor mens en paard.
Wij vragen wel voldoende ervaring met mennen.

Bel of vul het contactformulier in voor meer informatie of reserveringen.

 

De huifkarren hebben voor zes personen slaapruimte, bestek en kook spullen.

Voor deze geweldige tocht betaalt u de eerste dag €125,- en voor de dagen die volgen €100,- per dag. Deze prijs is inclusief overnachting voor mens en paard. Indien de route loopt via het park De Hoge Veluwe betaalt u zelf de entreekosten van het park.