Arrangementen

1 2 3 4 5

Combineer een huifkartocht met een extra activiteit zoals bijvoorbeeld ringsteken, sleetje rijden of een picknick. Leuk voor teambuilding, bedrijf- of familie-uitjes. We beschikken over zowel binnen als buiten faciliteiten zodat u ook met minder mooi weer uitstekend bij ons kunt vertoeven. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld.

Heeft u andere wensen? Wij maken arrangementen “op maat”informeer naar de mogelijkheden.
Bel of vul het contactformulier in voor informatie of reservering van een van de arrangementen.

Picknick

De sterke paarden van Stalhouderij Wouter Hazeleger stappen stevig door over de karakteristieke landweggetjes. Stap op en laat je meevoeren naar een uitgestrekt bosgebied. Na een uurtje is de bestemming van de rit bereikt: een mooie open plek in het bos waar picknicktafels staan. Daar wordt de picknickmand snel tevoorschijn gehaald en geniet iedereen van een heerlijke lunch. De picknickmand is gevuld met twee belegde bolletjes en een krentenbol. Daarbij hoort koffie, thee en limonade. En als extraatje zit er ook nog een slaatje en fruit. Eet smakelijk! Na het eten gaat de huifkar terug over natuurgebied Planken Wambuis tot de stalhouderij weer in zicht komt.

Prijs: € 32,50 per persoon. Kinderen tussen 4 en 12 jaar € 19,00. Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een gezelschap vanaf 12 personen. Voor groepen met minder dan 12 personen is de prijs € 210,00 voor de huifkar totaal en € 15,00 per persoon voor de picknickmand. Kinderen tussen 4 en 12 jaar € 8,00 per persoon.

Huifkartocht met barbeque

Een hele dag genieten op de Veluwe! Verras vrienden of familie met een compleet dagje uit in de omgeving van Otterlo. De dag begint met een vers bakje koffie met heerlijk gebak erbij. Daarna stapt iedereen in de huifkar voor een huifkartocht van een uur over de zandpaden rond Otterlo. In de omgeving is genoeg te zien. Bij terugkomst bij de stalhouderij begint de echte uitdaging. Met z’n allen wagen jullie je aan het ringsteken! Dit spel doe je vanuit een menkar die door ons bestuurd wordt zodat jong en oud mee kan doen. Bij een gelijk aantal gestoken ringen volgt er een finale voor de beste ringsteker die dag. Na de inspanning volgt een welverdiende beloning in de vorm van een uitgebreide barbecue. Aanschuiven maar! De barbecue bestaat uit zes soorten vlees, salades en voldoende frietjes. Ook bij slecht weer kan de barbecue gewoon doorgaan. We hebben een binnenruimte met open haard en een overdekte serre ook met een open haard.

Prijs: €45,00 per persoon. Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar € 25.00 Kinderen tot 4 jaar gratis Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een gezelschap vanaf 15 volwassen personen.

Kleinere groepen op aanvraag.

Beleef de Veluwe

Een dag op de Veluwe begint goed bij Stalhouderij Wouter Hazeleger. Bij aankomst staat de verse koffie klaar met heerlijk gebak. Een beetje energie heb je wel nodig want het volgende onderdeel van het programma is ringsteken. Dit leuke spel speel je vanuit een menkar die door ons bestuurd wordt. Iedereen kan hier aan meedoen. Nadat de bekendmaking van de beste ringsteker is het tijd om de paarden in te spannen voor een mooie huifkartocht. Halverwege de tocht stoppen de paarden op een mooie open plek in het bos, waar de picknickmand tevoorschijn komt. Een Veluwse sageverteller deelt hier spannende verhalen uit de omgeving. Daarna gaat de tocht verder op de fiets – gasten die dit niet willen doen, kunnen met de huifkar mee terug. En als kers op de taart wacht er bij terugkomst een uitgebreide barbecue! Dat is nog eens een heerlijk dagje op de Veluwe…

Prijs: €84,00 per persoon (vanaf 15 personen).Kinderen tussen 4 en 12 jaar € 42.00.

Prijs: zonder fiets € 76.00 per persoon. Kinderen tussen 4 en 12 jaar € 34.00

Er is een binnenruimte en serre beide met open haard.
Kleinere groepen op aanvraag.

Kinderfeestje met huifkartocht

Geen uren in een drukke speelhal, maar een heerlijke dag in de natuur! Vier een kinderfeestje met een huifkartocht over spannende bosweggetjes en door het bos. Het feest begint al bij de stallen van Stalhouderij Wouter Hazeleger, waar de indrukwekkende paarden hun thuis hebben. De kinderen mogen hier rustig even rondkijken en de paarden aaien. Na wat te drinken klimt iedereen in de huifkar en kan de reis beginnen! Onderweg mogen alle kinderen om de beurt op de bok zitten; iets wat ze vaak geweldig vinden! Halverwege de huifkartocht staan de paarden een poosje stil in het bos, waar de kinderen een spel kunnen spelen of lekker rondhollen. Bij terugkomst wachten er frietjes en een snack, met iets te drinken erbij. En daarbij hoort natuurlijk een ijsje!

Voor kinderfeestjes geldt een totaalprijs van € 200,- voor ieder gezelschap tot en met 10 personen. Elke persoon extra kost  € 20,00 per persoon.

Gezellig dagje uit voor senioren

Een dagje eropuit met senioren? Geen zin om te wandelen of te fietsen? Stap dan gezellig in een huifkar en maak een fijne huifkartocht over de Veluwe. Genieten van de natuur en elkaars gezelschap. Voor een kleine prijs ben je zo een paar uur onder de pannen. Een kopje koffie met gebak en een mooie tocht van een uur of zelfs anderhalf. En wie weet hebben jullie dan nog energie over voor een spelletje ringsteken! Het ringsteken doe je vanuit een menkar die door ons bestuurd wordt zodat iedereen mee kan doen.

Dagprogramma voor senioren

1

Een kleine indicatie van een programma met prijzen. In overleg is er meer mogelijk!

  • 2x koffie met gebak en een huifkartocht van een uur. Prijs: € 14,50 per persoon.
  • 2x koffie met gebak en een huifkartocht van anderhalf uur. Prijs: € 19,00 per persoon.
  • 2x koffie met gebak en een huifkartocht van een uur  daarna soep met stokbrood en kruidenboter € 20,00 per persoon.
  • 2x koffie met gebak en een huifkartocht van anderhalf uur en daarna soep met stokbrood en kruidenboter. Prijs: € 24,50 per persoon.

Na de huifkartocht ook nog ringsteken? Dan betaal je € 5,00 per persoon extra.

Bovenstaande prijzen voor groepen vanaf 12 volwassen personen

Groepen kleiner dan 12 pers. op aanvraag.

OUDERENUITJE RESERVEREN?