Arrangementen

1 2 3 4 5

Combineer een huifkartocht met een extra activiteit zoals bijvoorbeeld ringsteken, sleetje rijden of een picknick. Leuk voor teambuilding, bedrijf- of familie-uitjes. We beschikken over zowel binnen als buiten faciliteiten zodat u ook met minder mooi weer uitstekend bij ons kunt vertoeven. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld.

Heeft u andere wensen? Wij maken arrangementen “op maat”informeer naar de mogelijkheden.
Bel of vul het contactformulier in voor informatie of reservering van een van de arrangementen.

PICKNICK-ARRANGEMENT

U start met een prachtige huifkartocht over karakteristieke landweggetjes overgaand in een uitgestrekt bosgebied. Na een uurtje komen we aan op een mooie open plek in het bos waar picknicktafels staan. Daar kunt u uitgebreid picknicken. U krijgt van ons een rijk gevulde picknickmand mee. Na een uurtje gaan we met de huifkar verder over natuurgebied Planken Wambuis richting de stalhouderij.

Prijs €25,00 pp kinderen tot 12 jaar € 12,50 (vanaf 12 personen)

BARBECUE-ARRANGEMENT

U begint met een vers bakje koffie met heerlijk gebak erbij.

Dan een mooie huifkartocht van ca een uur over de unieke zandpaden rond Otterlo. Terug op de stalhouderij gaat u ringsteken! Het arrangement wordt afgesloten met een heerlijke uitgebreide barbecue bestaande uit 6 soorten vlees-salades en voldoende frietjes, dit is zowel binnen als buiten mogelijk.

Prijs €32,50 pp. kinderen tot 12 jaar € 16,25 ( vanaf 15 personen)

BELEEF DE VELUWE- ARRANGEMENT

U begint de dag met verse koffie en heerlijk gebak.

Dan gaat u ringsteken. Vervolgens een prachtige huifkartocht met een uitgebreide picknickstop op een mooie open plek in het bos. U krijgt van ons een rijk gevulde picknickmand mee. Daar wordt u verwelkomt door een Veluwse sage verteller, die u spannende verhalen verteld over de Veluwe. Daarna een step of fietstocht van ca 10 km. (Gasten die dit niet doen, kunnen met de huifkar mee terug rijden) Teruggekomen wacht u een uitgebreide bbq.

Prijs €67,50 pp ( vanaf 15 personen)

KINDERFEESTJE

Lekker de natuur in met de kinderen.

Het feest begint met wat drinken, dan in de huifkar voor een mooie rit van een uur. Teruggekomen is er voor iedereen frietjes met een snack, iets te drinken en een ijsje! Totale duur arrangement 3 uur.

Totaalprijs tot en met 10 personen € 100.00

Elke persoon extra € 10.00 pp